Fiskbullar i räksås

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Min dotter älskar dessa, och hon är den största matvägraren som finns, så det måste säga en hel del om denna rätten :-) Helt fantastiskt god för även små matvägrare ;-)

Ingredienser

  • 1 burk fiskbullar i buljong, 375 g
  • 1 ½ dl mjölk
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 1 dl räkor, skalade och hackade
  • 1 msk dill, hackad
  • Instruktioner

    Häll över buljongen från burken med fiskbullarna i en kastrull. Tillsätt mjölk och vetemjöl och vispa upp under uppkokning. Låt såsen sjuda 3 minuter. Salta och peppra. Tillsätt fiskbullar, räkor och dill. Rör om försiktigt och låt allt bli genomvarmt. Servera med kokt pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben