Fiskbullar med curry

Serverar: 4-6 portioner

En lite asiatisk touch på fiskbullarna.

Ingredienser

  • 2 burkar fiskbullar i buljong
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 tomater
  • 1 pkt färska bladspenat
  • Fisksås
  • 1 msk currypasta
  • Oystersås
  • 1-2 tsk ajinomoto *se förklaring under beskrivning
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Hacka vitlöken i små bitar, hacka tomaterna i små bitar.
    2. Rensa och skölj eventuellt bladspenaten. Hetta upp oljan i en kastrull eller wokpanna. Stek vitlöken tills du känner det börja lukta gott.
    3. Tillsätt lite fisksås, currypastan, oystersåsen, salt, peppar och ajinomoto, och rör om.
    4. *Ajinomoto är Natriumglutamat även kallad MSG. Finns även en artikel om MSG här på matklubben.
    5. Tillsätt fiskbullarna och blanda väl. Tillsätt tomaterna och rör om försiktigt och låt de bli varma. Till sist läggs bladspenaten i och rör om försiktigt.
    6. Servera med t.ex fullkornsris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben