Fiskfilé med räksås och lagrad ost á la LCHF

Serverar: 4 portioner

Mycket gott!

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, ex torsk
  • 1 tsk salt
  • 25 g smör
  • 2 msk Philadelphia ost
  • 3 dl grädde
  • 2 dl riven lagrad ost
  • Salt
  • Peppar
  • 300 g räkor med skal
  • Persilja
  • Färsk broccoli, lättkokt, efter smak
  • Lime- eller citronklyftor, efter smak
  • Instruktioner

    1. Sjud fisken i saltat vatten cirka 10 minuter. Smält smöret och rör ner Philadelphiaosten. Blanda ordentligt, späd med grädde. Sjud såsen ca 5 minuter under omrörning.
    2. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten. Salta och peppra. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen. Servera fisk med såsen och hackad persilja, kokt broccoli och lime- eller citronklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    suja11 27 augusti 2009

    Jättegod rätt som är lätt att göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben