Fiskfilé med Sweet Chili

Serverar: 4 portioner

God, men stark fiskrätt!

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé
  • 1 tsk salt
  • 50 g smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk honung
  • 1 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfilén på en ugnsfast form. Salta. Smält smöret i en kastrull och rör ner finhackad vitlök, persilja, citron, honung och sambal oelek. Ställ in i mitten av ugnen och stek 20-25 minuter, tills fisken är vit och inte längre genomskinlig. Servera med nykokt ris, gärna jasmin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben