Fiskgratäng med kräftstjärtar och tomatsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Med det här receptet går det inte att misslyckas med fisken

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé, t ex torsk
  • 100-150 g kokta, skalade kräftstjärtar
  • 1 pkt Kelda Italienska tomatsås (2½ dl)
  • 1½ dl riven ost
  • 1-2 msk frusen dill
  • salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och dill. Häll över tomatsåsen och strö över osten.
    2. Grädda fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera med dill och citon.
    3. Avnjut med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben