Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfilén på ett ugnssäkert fat. Salta och peppra.
Smält smöret i en kastrull, rör ner mjöl och späd med mjölken. Koka upp under omrörning. Sjud några minuter. Tillsätt äggulan under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
Blanda potatismoset med en äggula, spritsa eller klicka ut moset runt fisken.
Häll såsen över fisken och lägg över tomatskivor. Strö över fårost. Ställ in i ugnen ca 25 minuter.
Garnera med räkor och basilika. Servera med citronklyftor och sallad.
Jättegott och bra snabb vardagsmat. Vi hade torsk istället för hajmal, och gjorde egen mos som jag tycker är godare. God smakbrytning med tomat, feta och räkor. Gillades mycket av oss alla tre. Rekommenderas
Jättegott och bra snabb vardagsmat. Vi hade torsk istället för hajmal, och gjorde egen mos som jag tycker är godare. God smakbrytning med tomat, feta och räkor. Gillades mycket av oss alla tre. Rekommenderas
jättegott!