Fiskpaket med lime & ingefära

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Mycket god och lätt att göra, sedan gör det ju inget att det är smalmat

Ingredienser

  • 400 g torsk- eller sejfile
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlökskyfta
  • 1 strimlad paprika
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 1 finhackad chilfrukt ( ta bort kärnor och fäste)
  • rivet skal och saft av 1 lime
  • 1 tsk salt
  • 4 ark aluminimfolie
  • Servering
  • Nykokta nudlar
  • Japansk soja
  • Instruktioner

    Skär fisken i fyra bitar och lägg på foliearken. Fördela övriga ingredienser ovanpå fisken och nyp ihop folien till paket. Lägg dem på en plåt och låt stå mitt i ugnen ca 20 min Ugn 200 grader

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Maahl 22 februari 2009

    Lite pilligt med foliepaketen, hade god lust att slänga ner allt i en gryta. Men gott!

    almerase 9 februari 2010

    Mycket gott trots att ajg glömde bort vitlöken :) Hade dock potatis till istället då jag inte är så förtjust i nudel/fisk kombinationen :)

    maddehd 25 januari 2011

    snacka om att få ner mina två absoluta favorit ingredienser i samma rätt! :) ( ingefära och lime) denna maträtt kommer testas snarast!:) tack för receptet!

    sabr0201 9 september 2011

    Jätte god vardagsmat!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben