Fiskpanetter

Serverar: 4 portioner

Godare än köpta

Ingredienser

  • 225 g fisk (torsk eller kolja eller sej)
  • 225 g kokt potatis
  • salt
  • peppar
  • 75 g cheddarost
  • 1 ägg
  • Panering
  • ca ½ dl vetemjöl
  • 1 stort ägg
  • ca 1 ½ dl ströbröd
  • Instruktioner

    Dela fisken i mindre bitar och mosa potatisen blanda samman till en porös smet salt,peppar,riven cheddarost och ägg ( kan också köras i matberedare) kyl massan under en ½ tim och forma sedan till panetter som först doppas i vetemjöl sedan uppvispat ägg och sist i ströbröd stek gyllenbruna på båda sidor i matfett servera med potatismos, tomat, citron och gräddfilssås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben