Fiskpanetter med touch av dill och citron

Serverar: 2 portioner

Mammas underbara hemgjorda fiskpanetter, går även att byta ut citron mot lime, fortfarande lika gott :)

Ingredienser

  • 2 frysta fiskfiléer
  • Ströbröd
  • Citronskal av 1 citron (eller skal av 2 lime)
  • Citronsaft av ½ citron (eller saft av 1-2 lime)
  • 1 ägg
  • Dill
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Margarin eller veg. olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Filéerna ska vara näst intill frysta.
    2. Blanda ströbröd, citronskal, dill, salt och peppar på ett fat.
    3. Blanda ägg och citronsaft i en skål.
    4. Torka filéerna med hushållspapper, de ska inte vara blöta.
    5. Doppa filéerna i äggblandningen och rulla dem i ströbrödsblandningen.
    6. Smält margarin i stekpannan. Stek filéerna på medellåg värme tills dem är klara.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben