Stekta fiskpanetter med gurksås

Serverar: 2 portioner

Panerad fisk med en god gurksås.

Ingredienser

  • 2 rödtungsfiléer eller filéer av gös eller abborre
  • Salt
  • Peppar
  • Ströbröd
  • 1 msk matfett
  • Sås
  • 1 dl minifraiche
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 msk bostongurka
  • Salt
  • Peppar
  • Servera med
  • Kokt potatis
  • Sallad
  • 1/2 dl skalade räkor
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra filéerna, och vänd dem i ströbröd. Stek dem i en stekpanna med matfett på medelvärme, ca 3 minuter per sida.
    2. Blanda minifraiche med majonnäs och bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera fisken med sås, kokt potatis, sallad, räkor och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben