Stekta fiskpanetter med gurksås
Serverar:
2 portioner
Panerad fisk med en god gurksås.
Ingredienser
2 rödtungsfiléer eller filéer av gös eller abborre
Salt
Peppar
Ströbröd
1 msk matfett
Sås
1 dl minifraiche
1 msk lättmajonnäs
1 msk bostongurka
Salt
Peppar
Servera med
Kokt potatis
Sallad
1/2 dl skalade räkor
Gräslök
Instruktioner
Salta och peppra filéerna, och vänd dem i ströbröd. Stek dem i en stekpanna med matfett på medelvärme, ca 3 minuter per sida.
Blanda minifraiche med majonnäs och bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med sås, kokt potatis, sallad, räkor och gräslök.
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Stekt sjötunga med lime
35 min
4
Stekt makrill i grädd och dillsås.
5
1 h
4
2
Stekt kyckling med djävulssås
4
4
Stekt pangasiusfilé
5
30 min
2
1
Stekt laxfilé med saffranssås
4
35 min
4
2
Stekt ris från Sri Lanka
3
6
1
Falukorv med stuvad spenat och stekt potatis
4.3
25 min
3
3
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!