Fiskrullar med tapenade och squash

Serverar: 4 portioner

En enkel fiskrätt som du gör på 30 minuter och som smakar utsökt.

Ingredienser

  • 8 fiskfiléer tex. rödspätta
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 8 skivor parmaskinka
  • ½ dl tapenade
  • 1 tsk smör
  • ½ grön squash
  • ½ gul squash
  • 2 tsk torkad basilika
  • 1 dl grädde
  • 2 dl västerbottenost
  • Tillbehör
  • Pressad potatis
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg fiskfiléerna på en skärbräda och strö över salt och vitpeppar. Fördela skinkan över fisken och toppa med en klick tapenade. Rulla ihop fiskfiléerna och lägg i en smord ugnsform.
    3. Hyvla skivor på längden av squashen och strö på salt och basilika. Rulla ihop squashen och lägg mellan fiskrullarna. Häll på grädden och strö över osten. Gratinera i 20 minuter. Servera pressad potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben