Fisksås med kaviar

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 5 minuter

En sås som är väldigt god till stekt/grillad lax med potatis.

Ingredienser

  • 2 dl matyoghurt
  • ½ dl Kalles kaviar
  • 1 msk dill finhackad
  • 1 gul lök (liten)
  • Svartpeppar
  • Citronsaft eller citronskal
  • Franska örter
  • Instruktioner

    1. Häll kaviarn i matyoghurten och rör om väl. Finhacka löken, rör den och dillen i såsen. Smaka av med några droppar citron eller rivet citronskal, svartpeppar och franska örter (en blandning av de vanligaste örterna). Extra salt behövs inte då kaviarn är väldigt salt i sig själv.
    2. En sås som är väldigt god till stekt/grillad lax.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben