Fisksoppa med granatäpple

Serverar: 4 portioner

Prova granatäpplekärnor till fisk. De ger den mustiga fisksoppan ett lyft!

Ingredienser

  • 500 g vit fiskfilé t ex torsk eller kolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 purjolök
  • 1 msk smör
  • 2 msk tomatpuré
  • 8 dl fiskbuljong
  • 200 g färskost fruktig curry, Arla Köket
  • 2 dl granatäpplekärnor
  • 65 g babyspenat
  • Servering
  • 2 dl matyoghurt
  • Bröd
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i bitar. Skala och skiva vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Fräs vitlök och purjolök i smör i en kastrull.
    2. Tillsätt tomatpuré, buljong och färskost. Koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme i ca 3 minuter. Häll i granatäpplekärnor och spenat.
    3. Servera fisksoppan med en klick matyoghurt och ett gott bröd.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben