Annas fisksoppa

Serverar: 6 portioner

Supergod och lätt lagad soppa

Ingredienser

  • 2 Burkar krossade tomater
  • 400 gr Squash
  • 1 Purjolök
  • 3 dl Grönsaksbuljong
  • 600 gr Fisk
  • Salt & Peppar
  • Vitlöksmajonäs
  • 2 dl Kesella
  • 8 tsk Majonäs
  • curry
  • Presssad vitlök
  • Instruktioner

    1. Skär purjolök och squash i bitar. Koka upp grönsaker, buljong och de krossade tomaterna. tillsätt fiskbitarna och sjud fisken vit och fast, ca 10 minuter. Krydda med salt och peppar.
    2. Vitlöksmajonäsen: Blanda kesella, majonäs, curry och vitlök. Denna klickas i soppan, efter att man tagit till sig i tallriken.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Det goda köket
    Denna veckan är det åter dags för Det goda köket-mässan i Älvsjö i...

    Jörgens fisksoppa
    I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben