En snabb och smal rätt som värmer i denna vintertid.
271 kalorier per portion
Ingredienser
1 liter vatten
2 fiskbuljongtärningar
1 burk lätt crème fraiche, franska örter, 250 g
1 påse fryst fiskmix; lax, hoki, hajmal, 400 g
200 g fryst grön sparris
250 g frysta gröna ärter
1 kruka timjan
1 tsk olivolja
Instruktioner
- Koka upp vatten och buljongtärningar. Tillsätt crème fraiche och låt allt bli varmt. Tillsätt fisken fryst, låt den sjuda i 6 minuter.
Skär sparrisen i 4 bitar, tillsätt dem och ärterna när det återstår 3 minuter av koktiden för fisken.
- Plocka timjanbladen, toppa soppan med timjanbladen och ringla över olivolja.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Koka soppa på en spik
Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...