Fisksoppa med örter

Serverar: 4 portioner

En snabb och smal rätt som värmer i denna vintertid. 271 kalorier per portion

Ingredienser

  • 1 liter vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1 burk lätt crème fraiche, franska örter, 250 g
  • 1 påse fryst fiskmix; lax, hoki, hajmal, 400 g
  • 200 g fryst grön sparris
  • 250 g frysta gröna ärter
  • 1 kruka timjan
  • 1 tsk olivolja
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Tillsätt crème fraiche och låt allt bli varmt. Tillsätt fisken fryst, låt den sjuda i 6 minuter. Skär sparrisen i 4 bitar, tillsätt dem och ärterna när det återstår 3 minuter av koktiden för fisken.
    2. Plocka timjanbladen, toppa soppan med timjanbladen och ringla över olivolja.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben