Fisksoppa på torsk

Serverar: 3-4 portioner

Lättlagad och god soppa.

Ingredienser

  • ½ gul lök
  • 2 msk smör
  • 1 msk curry
  • 3 vitlöksklyftor
  • 500 g krossade tomater
  • 400 g torskfilé
  • 1 fiskbuljongtärning
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken fint. Smält smöret fräs löken i ca 5 min. Tillsätt curry, krossad vitlök och de krossade tomaterna. Smula ner buljongtärningen och tillsätt grädden. Låt allt koka upp.
    2. Skär fisken i mindre bitar och lägg ner i soppan, som får koka några minuter till. Smaka av med salt och citronpeppar.
    3. Servera med vitlöksbröd.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben