Fläskfilé à la Vicke
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Sonen Viktors favorit
Ingredienser
800 g fläskfilé
½ dl ketjap manis
4 msk mörk soya
½ finhackad röd pepparfrukt
2 msk färsk riven ingefära
1 klyfta vitlök
½ dl rapsolja
1 dl vispgrädde
Salt
Peppar
Instruktioner
Putsa och dela fläskfilén i mindre bitar.
Blanda till marinaden och lägg i filén, marinera ca 20 minuter.
Stek i stekpanna med marinaden och slå på 1 dl vispgrädde. Servera med ris och sallad.
Liknande recept
Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna
4.5
1 h
4
5
Fläskfilé á la svamp
3.7
4
1
Gyros på fläskfilé`a lá Spiro´s
4.4
5 h 15 min
4
9
Fläskfile à la Italien
5
1 h
4-6
1
Stekt fläskfilé à la Nettan
5
4
1
Marinerad fläskfilé á la Nettan
3
4
Fläskfilé á la Ankar
4.5
4
111
Fläskfilé á la muurikka
5
40 min
4
2
Spansk fläskfilé gryta à la Gran Reserva
4.7
30 min
4-5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!