Fläskfilé i vitlök och örter sås med färsk spenatpasta

Serverar: 3 portioner

Tid: 25 minuter

Favorit hos barnen, god helgmat.

Ingredienser

  • 500 gram fläskfilé
  • 2 röda paprikor
  • 10 cm purjolök
  • 1 halv burk creme bonjour vitlök & örter
  • 1 msk soja
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1 paket färsk spenatpasta
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet Ansa fläskfilén och skär i bitar
    2. Skär upp paprikorna och porjolöken
    3. Hetta upp en stekpanna med en klick smör, lägg i fläskfilén Salta och peppra lätt på båda sidorna och stek på medelvärme.
    4. Tillsätt efter ett par minuter grönsakerna.
    5. När köttet och grönsakerna börjar få en lätt brunaktig färg tillsätter du creme bonjouren och sojan.
    6. Låt puttra ett par minuter tillsammans. Känns såsen för tjock, tillsätt lite creme fraiche.
    7. Blanda samman grytan med pastan och servera.
    8. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben