Fläskfilé med champinjonkräm och sås.

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Recept har blivit en efterfrågad rätt bland mina vänner och är mycket lätt att tillaga.

Ingredienser

  • 1 kg fläskfilé
  • 2 burkar champinjonkräm
  • 1 burk röd paprika
  • 4 dl grädde
  • 1 liten flaska chilisås (eller cirka en halv stor flaska)
  • 2-3 dl riven ost efter smak
  • Instruktioner

    Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och bryn köttet. Läggs sedan i en ungsform och bred champinjonkrämen över. Fördela den konserverade röda parikan på köttet. Vipsa ihop grädden med chilisåsen och häll i formen. Strö slutligen riven ost över och grädda i ugn 225 grader i 20 minuter. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Majainorr 11 april 2010

    Den här rätten var verkligen god! Och enkel att tillaga. Full pott grån mig!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben