Fläskfile med Martini Bianco sås

Serverar: 4 portioner

Mycket god smak med Martini Bianco sås

Ingredienser

  • 600-700 gr fläskfile
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • Sås
  • 3-4 dl creme fraiche
  • ½ dl Martini Bianco
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 ask kryddkrasse
  • Garnering
  • 1-1 ½ dl skivade oliver
  • Instruktioner

    1. Bryn fläskfilen i skivor
    2. Tryck sönder grönsaksbuljongen i Martinin. Blanda sedan detta i creme fraiche och låt det koka upp. Klipp i kryddkrassen. Lägg upp fläskfilen på tallrikar och slå sås runt fileerna och garnera med oliver.
    3. Servera med pressad potatis
    4. Jag brukar göra dubbelsats sås för det går åt mycket sås när man pressar potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben