Fläskfilé med mozzarella, chilisås och bacon

Serverar: 4 portioner

En riktigt god rätt vardag som fest! Tänk på att buffel mozzarella inte är samma som mjölk mozzarella. Ger en annan smak.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 3 dl vispgrädde
  • Chilisås efter smak
  • Svartpeppar
  • Flingsalt
  • 1 buffelmozzarella
  • 8 skivor bacon
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Bryn filen i smör, lägg i en ugnsform och snitta längst med. Lägg skivad mozzarella i och drapera delad bacon över. Rör samman vispgrädde och smaka av med chilisås, svartpeppar och flingsalt. Häll runtom köttet och tillaga i cirka 25-30 minuter. Innertemperaturen ska bli 65 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben