Fläskfilé med örtkryddad sås

Tid: 20 minuter

Pressad potatis är gott till!

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk matfett
  • 4 rödlökar
  • 100 g haricots verts
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • Timjan
  • Persilja
  • Oregano
  • Instruktioner

    1. Putsa filén och skär i skivor. Krydda med salt och peppar. Bryn på båda sidor i matfett. Ta upp ur stekpannan.
    2. Skär varje lök i fyra klyftor. Fräs lök och bönor i matfett. Tillsätt grädde, vatten, fond och örter.
    3. Lägg i köttet och sjud i 10 min. Smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben