Fläskfilé med örtkryddad sås
Tid:
20 minuter
Pressad potatis är gott till!
Ingredienser
1 fläskfilé
Salt
Peppar
2 msk matfett
4 rödlökar
100 g haricots verts
2½ dl matlagningsgrädde
1 dl vatten
1 msk kalvfond
Timjan
Persilja
Oregano
Instruktioner
Putsa filén och skär i skivor. Krydda med salt och peppar. Bryn på båda sidor i matfett. Ta upp ur stekpannan.
Skär varje lök i fyra klyftor. Fräs lök och bönor i matfett. Tillsätt grädde, vatten, fond och örter.
Lägg i köttet och sjud i 10 min. Smaka av.
Liknande recept
Cecilias örtkryddade köttbullar i mustig sås
4
4
1
Fläskfilé i ädel sås
4.4
4
6
Fläskfilé i läcker sås
4
6
1
Fläskfilé i sås med hasselbackspotatis
4.2
1 h
2-3
6
Fläskfilé med försvinnande god sås
4.7
4
5
Fläskfilé i härlig sås
4.7
6
10
Fläskfilé med underbart stark sås
4.5
1 h
4-6
11
Fläskfilé med sötsurt sås
4
2
1
Fläskfilé med sötsur sås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!