Fläskfilégryta med dijon och soltorkade tomater
Serverar:
4 portioner
Ett enkelt och gott recept som passar både till fest och vardag.
Ingredienser
500 g fläskfilé
1 msk smör
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl sky från pannan
2 dl lätt créme fraiche
2 msk kinesisk soja
2 msk dijonsenap
4 inlagda soltorkade tomater
Instruktioner
Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta och peppra och lägg över i en traktörpanna.
Skölj ur stekpannan med vatten och häll det över köttet. Koka upp créme fraiche, soja och senap. Låt sjuda i några minuter.
Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan.
Servera med kokt ris och en grönsallad.
Liknande recept
Krämig fläskfilégryta med dijon och soltorkad tomat
5
15 min
3-4
5
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Grillsås med soltorkade tomater
4.8
10 min
4
42
Potatisgratäng med soltorkade tomater
4-6
Basilikabröd med soltorkade tomater
5
36
1
Fetaostpaj med ruccula och soltorkade tomater
4.4
1 h
8-9
13
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!