Fläskfilégryta med soltorkade tomater & vitlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fredagsmys mat!!! jättegod

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 burk vitlöksost (cantadue el bonjour)
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 finhackad lök
  • 1-2 msk soya
  • 100 g soltorkade tomater i vitlöksmarinad
  • 1 msk kalvfond
  • Pepparmix
  • Instruktioner

    Strimla & bryn filén, ta bort. Fräs lök, häll på grädden & blanda i vitlöksosten & de finhackade tomaterna, fond, soya & peppar. Koka i några minuter, lägg i köttet & koka i ytterligare en stund. Servera med gratäng, ris el klyftpotatis & sallad..

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    sonja55 25 april 2008

    Suveränt gott kommer garanterat att laga det igen använde kyckling istället för fläskfilé pressade även i en vitlöksklyfta eftersom jag inte fick tag på soltorkade tomater med vitlök

    matskoj 19 februari 2009

    Vad gott det var!!! Mycket smakrikt. Det här kommer jag att göra om flera gånger. Tack för ett gott tips.

    b34mno 7 oktober 2010

    otroligt gott, vilken fantastisk sås !

    soffan10 10 december 2010

    Kanon gott!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben