Fluff under täcket

Serverar: 4-6 portioner

Det här är gott!!!!!

Ingredienser

  • 3 dl kokt ris
  • 1 purjolök (strimlad)
  • 1 brk majs
  • 300-400 g kassler (tärnad)
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 tub majonnäs
  • curry
  • svartpeppar
  • ev salt
  • riven ost
  • Instruktioner

    1. Bryn purjolöken och kasslern så de får lite färg. Blanda ihop vispgrädde och majonnäs. Krydda med curry, svartpeppar och ev. lite salt. Lägg riset i en gratängform, lägg på majsen och kasslern och purjon. Häll över gräddblandningen. Strö över osten.
    2. Grädda i 200 g i ca 20 min.
    3. Servera sallad och bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben