Fördrink med mangosorbet och apelsinjuice

Tid: 10 minuter

Får jag fresta med en drink som garanterat gör succe på vårens och sommarens fester?

Ingredienser

  • 8 kulor mangosorbet
  • 8 dl körsbärs- eller tranbärsjuice
  • 8 dl apelsinjuice
  • 1 flaska mousserande vin 70 cl
  • Instruktioner

    1. Om man vill ha ett alkoholfritt alternativ, ta fruktsoda eller cider.
    2. Lägg mangosorbeten i bottnen på avlånga glas. Häll över körsbärs- eller tranbärsjuicen.
    3. Lägg en matsked precis på kanten av glaset och häll sedan försiktigt apelsinjuicen över skeden så att juicen långsamt rinner ner i glaset och lägger sig ovanpå sorbeten. Avsluta med mousserande vin eller dricka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben