Forell i foliepaket med steklök, citron och salvia

Serverar: 4 portioner

Foliepaket på grillen.

Ingredienser

  • 4 hela portionsforeller, urtagna
  • Zeta olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 16 steklökar eller salladslök
  • ½ rödlök, finhackad
  • 1 kruka salvia
  • Finstrimlat skal och saft från 1 citron
  • Instruktioner

    Skär snitt i forellerna och lägg på 4 folieark. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. Dela steklökarna och ta bort skalet. Skär sedan ner lökarna i mindre bitar. Fördela steklökar, rödlök, salvia och citronskal på forellerna. Pressa över citronsaft och vik ihop foliearken. Lägg på grill och grilla ca 25 minuter tills ryggbenet lossnar lätt från fisken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben