Four Rivers Coffee

Serverar: 1 portioner

Här kommer jag med flera kaffeblandningar! Jag sa ju att det tillhörde mina absoluta favoriter att blanda kaffe med annat gott!

Ingredienser

  • Szechuansockerlag
  • 0,5 dl ljust muscovadosocker
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl szechuanpeppar
  • 2 tsk skummad mjölk
  • 6,25 g flytande honung
  • 1 Espresso
  • 2 krm apelsin - blodgrapejuice
  • 3 krm apelsin - blodgrapejuice
  • Instruktioner

    1. Samtliga ingredienser kokas upp och får småputtra i fem minuter. Lagen får sedan svalna och hälls sedan upp i glasburk.
    2. Kaffedrink: Mjölken skummas och blandas med honungen som har stått i ett vattenbad för att bli lättflytande. Sechuansockerlagen samt blodgrapejuicen placeras med pipett i botten av glaset. Espresson brygges och hälls över sockerlagen och juicen. Som avslutning toppas detta med 2 tsk av honungsmjölken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben