Fräsch Apelsinsallad

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Nu i Januari när apelsinerna är som godast är denna sallad ett väldigt gott tillbehör.

Ingredienser

  • Isbergssallad
  • Rucolasallad
  • 2 apelsiner
  • ½ ask Ica´s fetaost i olja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Ta lika delar isberg- och Rucolasallad. Filea två apelsiner och lägg ner i skålen tillsammans med salladen. Krama ur apelsinjuice ur 1 av de fileade apelsinerna ner ibland salladen. Blanda ner en ½ ask med Ica´s fetaost (+olja) i salladen.
    2. Rör om allt ordentligt.
    3. Precis innan servering saltar och pepprar du salladen och rör om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben