Fräsch vårsallad

Serverar: 4 portioner

Med stjälkselleri, rädisor, keso o gräddfil Fördela enligt egen smak o tycke, men här är grundreceptet.

Ingredienser

  • 1 knippa rädisor
  • 2-4 selleristjälkar (beroende på storlek)
  • 50 g keso
  • 1 ½ dl gräddfil
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk socker
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva rädisor och stjälkselleri tunt.
    2. Blanda keso och gräddfil med gräslök, citron, socker, salt och peppar.
    3. Blanda rädisor och selleri i "såsen". Ställ salladen kallt.
    4. Servera till rökt t.ex stekt fisk, rostbiff, skinka eller kassler.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben