Frasig ananasruta

Serverar: 4 portioner

En lättgjord och god kaka till kaffet.

Ingredienser

  • 2 smördegsplattor
  • 1 ägg
  • 4 ananasringar
  • 1 msk flagad mandel
  • Att ringla över
  • 25 g smält osockrad choklad
  • Instruktioner

    1. Halvtina smördegsplattorna. Kavla ut dem lätt och halvera. Lägg de 4 rutorna på plåt med bakpapper. Tryck till på rutorna, nästan i genom, med ett litet glas med lite större diameter än en ananasring.
    2. Pensla med uppvispat ägg.Fördela 4 ananasringar på rutorna. Strö över flagad mandel.
    3. Baka mitt i ugnen i 225 grader 12-13 minuter.
    4. Ringla över smält choklad, osockrad ( t ex cloetta) .
    5. Servera gärna med vispad grädde.

    Liknande recept

    4.1
    20 min
    30
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben