Getosttoppade frasiga bitar

Serverar: 4 portioner

Små godbitar med rödlöksmarmelad och getost.

Ingredienser

  • 1 platta frusen smördeg
  • 1 stor rödlök
  • 1 msk rapsolja
  • ½ dl flytande honung
  • ½ dl balsamvinäger
  • 100 g getost
  • Malen svartpeppar
  • Garnering
  • Ev. färsk persilja
  • Instruktioner

    1. Tina och kavla ut smördegen till dubbel storlek.
    2. Sätt ugnen på 200º. Skala och skiva löken tunt. Fräs mjuk i lite olja i en kastrull. Häll på honungen och balsamvinägern och låt koka tills det knappt finns någon vätska kvar. Låt svalna.
    3. Skär smördegen i små kvadrater, ca 5x5 cm. Fördela löken på smördegen och toppa med en liten klick getost. Krydda med svartpeppar på toppen. Baka i ugnen i 10-15 minuter. Låt svalna något. Garnera gärna med persiljekvistar vid servering.

    Liknande recept

    4.1
    20 min
    30
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben