Frasig makrilltoast

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel och jättegod smörgås.

Ingredienser

  • 2 burkar makrillfile i tomatsås á 125 g
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 gul lök (riven)
  • ½ tsk svartpeppar
  • 3 dl riven ost
  • 2 franskbrödbullar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250º.
    2. Rör samman makrill, crème fraiche, den rivna löken och svartpeppar.
    3. Dela bullarna så du får fyra halvor. Bred på fyllningen och strö över osten.
    4. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter eller tills osten fått en aning färg.

    Liknande recept

    4.1
    20 min
    30
    13

    Kommentarer (2)

    InHeaven 16 maj 2009

    det låter ju gudomligt då jag är tokig i makrill i tomatsås, måste testas

    KochinaW 9 augusti 2015

    Har skrivit utav receptet, kommer att testa någon dag.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben