Frasig smulpaj, glutenfri
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Smaklig måltid.
Ingredienser
6 äpplen
2 ½ dl havregryn
½-¾ dl farinsocker
100 g smör
1 tsk kanel
1 msk socker
Instruktioner
Sätt ugnen på 175º.
Skala och skiva äpplena. Varva dem med socker och kanel i en eldfast form.
Blanda havregryn, smör och farinsocker. Fördela det sedan jämnt över äpplena.
Gräddas i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter.
Servera med kall vispgrädde.
Liknande recept
Smulpaj med blåbär (Glutenfri)
4.3
3-4
1
Frasig glutenfri paj med äpple
1 h
6-10
Mjölk och glutenfri smulpaj
35 min
4
Karins smulpaj
4.6
4-6
12
Smulpaj med päron & blåbär
4-6
1
Smulpaj med hallon, blåbär eller björnbär
5
8
Smulpaj
4.7
7
smarrig smulpaj.
4.7
20 min
5-7
11
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!