Frasig smulpaj, glutenfri

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Smaklig måltid.

Ingredienser

  • 6 äpplen
  • 2 ½ dl havregryn
  • ½-¾ dl farinsocker
  • 100 g smör
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk socker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175º.
    2. Skala och skiva äpplena. Varva dem med socker och kanel i en eldfast form.
    3. Blanda havregryn, smör och farinsocker. Fördela det sedan jämnt över äpplena.
    4. Gräddas i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter.
    5. Servera med kall vispgrädde.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben