Mjölk och glutenfri smulpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Gott och nyttigt, barnen märkte knappt någon skillnad :) Alla mått är på en höft då jag inte mätte något

Ingredienser

  • Bär (vi tog blåbär, jordgubbar, och en "bärblandning")
  • 2 dl grovt hackade hasselnötter
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ msk rapsolja
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk honung
  • Instruktioner

    Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form. In i ugnen 25 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Servera med vaniljkesella eller glass :)

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben