Serverar: 10 portioner
Tid: 20 minuter
Jättegoda och frasiga våfflor. Jag gräddar varefter dom går åt. Det är godast så.
Smält margarin, dra kastrullen från värmen och häll i mjölken. Vispa i mjöl, marsan, bakpulver och salt till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet, smörj den första laggen, sedan behöver det inte smörjas. Grädda våfflorna ett par minuter till fin färg. Det tar lite längre tid än för vanliga våfflor men resultatet blir så gott och fint trots att de varken innehåller ägg eller grädde.
Jättegoda våfflor, gjorde dessa igår, gjorde även klassiska frasvåfflor med Grädde. Alla som åt röstade på de utan grädde och ägg. Kanongoda, har aldrig ätit godare våfflor. Vaniljdoften som steg från järnet var underbar!
Super goda våfflor och enkla att göra. Bara plus från oss. Vi åt dem på våffeldagen.