Har gjort det här knäcket många gånger sedan jag hittade receptet i Hembakat. Det är hur gott som helst. Men det behövs olika mycket vatten beroende på vilket märke man har på majsmjölet.
erba17 januari 2013
OK, det visste jag inte, men jag har alltid använt Saltö kvarns majsmjöl.
tanjakits30 maj 2013
Hej, det har har blivit en stor favorit for mej! Forsta gangen jag bakade med bak plats papper - det gick inte sa bra - pappret fastnade och gick inte att skala bort. Sa nu blandar jag alltihop direct i ungs formen (den som kommer med ugnen, hard emalj (?) och sprider ut det med slickepot - perfect! Tack for gott recept!/miss kits
erba30 maj 2013
Aj då, fastnade det? Jag har inte använt vanligt bakplåtspapper, utan jag har bakplåtspapper med silikon. På somrarna när det brukar vara marknad brukar man hitta såna papper och de är oftast bruna. Jag tyckte första gången jag köpte att de var dyra, men man kan ha dem jättelänge, bara att tvätta av. Kanske kan man hitta dem på nätet också...
OBL14 juli 2015
Detta bröd är mycket gott och bra för magen ;) /Lena
monicadanell22 mars 2016
Det här bröd är bara så gott och känns nyttigt
inga kolhydrater blir min favo 5 poäng
mvh monica
AnnLouise17 december 2017
Undrar om ni vet om man kan byta ut majsmjölet till mandelmjöl? Om man kan det? Kan man då ta damma mängd mandelmjöl som majsmjöl?
Har bakat ett Fröknäcke med mandelmjöl tidigare men hittar inte igen de receptet! De var så försvinnande gott!
AnnLouise17 december 2017
Undrar om ni vet om man kan byta ut majsmjölet till mandelmjöl? Om man kan det? Kan man då ta damma mängd mandelmjöl som majsmjöl?
Har bakat ett Fröknäcke med mandelmjöl tidigare men hittar inte igen de receptet! De var så försvinnande gott!
Har gjort det här knäcket många gånger sedan jag hittade receptet i Hembakat. Det är hur gott som helst. Men det behövs olika mycket vatten beroende på vilket märke man har på majsmjölet.
OK, det visste jag inte, men jag har alltid använt Saltö kvarns majsmjöl.
Hej, det har har blivit en stor favorit for mej! Forsta gangen jag bakade med bak plats papper - det gick inte sa bra - pappret fastnade och gick inte att skala bort. Sa nu blandar jag alltihop direct i ungs formen (den som kommer med ugnen, hard emalj (?) och sprider ut det med slickepot - perfect! Tack for gott recept!/miss kits
Aj då, fastnade det? Jag har inte använt vanligt bakplåtspapper, utan jag har bakplåtspapper med silikon. På somrarna när det brukar vara marknad brukar man hitta såna papper och de är oftast bruna. Jag tyckte första gången jag köpte att de var dyra, men man kan ha dem jättelänge, bara att tvätta av. Kanske kan man hitta dem på nätet också...
Detta bröd är mycket gott och bra för magen ;) /Lena
Det här bröd är bara så gott och känns nyttigt inga kolhydrater blir min favo 5 poäng mvh monica
Undrar om ni vet om man kan byta ut majsmjölet till mandelmjöl? Om man kan det? Kan man då ta damma mängd mandelmjöl som majsmjöl? Har bakat ett Fröknäcke med mandelmjöl tidigare men hittar inte igen de receptet! De var så försvinnande gott!
Undrar om ni vet om man kan byta ut majsmjölet till mandelmjöl? Om man kan det? Kan man då ta damma mängd mandelmjöl som majsmjöl? Har bakat ett Fröknäcke med mandelmjöl tidigare men hittar inte igen de receptet! De var så försvinnande gott!