Frastäcke till torskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Istället för att köpa frastäcket i affären... Jättegott!

Ingredienser

  • 1 dl ströbröd
  • 1 hackad eller pressad vitlöksklyfta
  • 1-2 krm salt
  • 1-2 krm vitpeppar
  • 1-2 krm svartpeppar
  • 3 krm paprikapulver
  • 2 krm curry
  • 2-3 krm dragon
  • Instruktioner

    1. Blanda helt enkelt bara ihop ingredienserna i en bunke. Lägg fiskfilén i en smord ugnsform. Pensla fisken med lite matolja. Strö frastäcket över fisken.
    2. Sist men inte minst. Den här mixen behöver fett för att hålla ihop. Det enklaste är att hyvla lite smör och lägga över frastäcket. Det behöver inte täcka varenda smula men lite sådär lagom.
    3. Så, in i ugnen, 225º i 20-25 minuter. Ös då och då med spadet som bildas i ugnsformen.
    4. Mycket, mycket gott!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben