Frisk grapefruktsallad
Serverar:
4 portioner
Härlig lunch!
Ingredienser
2 st grapefrukter, gärna blod
1/2 dl hackad bladpersilja
1/2 l röd mangold
1 dl pinjekärnor
2 st avocado
Dressing
1 msk ljus sirap
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
2 krm grovmald svartpeppar
Instruktioner
Skär ut hinnfria filéer av grapefrukterna. Skala och kärna ur avocadon och skär den i klyftor.
Skölj salladen och fördela den och övriga ingredienser på 4 tallrikar. Lägg även på grapefrukt och avocado och strö över pinjekärnorna.
Blanda samman sirap, olivolja, balsamvinäger och svartpeppar och droppa den över salladen.
Liknande recept
Frisk vinbärspaj
3.6
30 min
6
5
Frisk verandadrink
4.5
1
4
Frisk potatissallad
1 h
16
Frisk ruccolasås
10 min
4
1
Frisk efterrätt med pepparkakor.
2 h
1
3
Bogrörasandwich enkelt och friskt
20 min
4
Frisk fruktsmoothie
4
1
Paleo: Frisk avokadokräm
1
Frisk och krämig citronglass
5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!