Frisk grapefruktsallad

Serverar: 4 portioner

Härlig lunch!

Ingredienser

  • 2 st grapefrukter, gärna blod
  • 1/2 dl hackad bladpersilja
  • 1/2 l röd mangold
  • 1 dl pinjekärnor
  • 2 st avocado
  • Dressing
  • 1 msk ljus sirap
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär ut hinnfria filéer av grapefrukterna. Skala och kärna ur avocadon och skär den i klyftor.
    2. Skölj salladen och fördela den och övriga ingredienser på 4 tallrikar. Lägg även på grapefrukt och avocado och strö över pinjekärnorna.
    3. Blanda samman sirap, olivolja, balsamvinäger och svartpeppar och droppa den över salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben