Friterade kalkonstrimlor med citronaioli

Serverar: 3 portioner

Detta äter du lika mycket med ögonen som med munnen.

Ingredienser

  • 350 g strimlat kalkonkött
  • 2 msk fransk senap
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl ströbröd
  • 1 ½ dl aioli
  • Saft av 1 citron
  • 1 kruka romansallad
  • 1 knippe gräslök
  • Instruktioner

    1. Blanda senapen med kalkonen och vänd i lättvispat ägg, vetemjöl och ströbröd. Fritera eller stek i rikligt med olja. Låt rinna av på papper. Salta.
    2. Blanda aiolin med citronsaften. Varva sallad, kalkon, gräslök och citronaiolin i en trevligt vikt pappersstrut, servera med pommes frites.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben