Fruktig isglass

Serverar: 12 portioner

I denna glasspinne samsas hela skivor kiwi, jordgubbar, persika och blåbär. Tillsammans med en fräsch fläderblomssaft utgör den en färgsprakande somrig fruktsallad i isglassform.

Ingredienser

  • 1 persika
  • 4 kiwi
  • 6 jordgubbar
  • 1 dl blåbär
  • Ca 10 dl färdigblandad fläderblomssaft
  • 12 glasspinnar
  • Instruktioner

    1. Skala persika och kiwi. skär kiwi och jordgubbar i tunna skivor och persikan i mindre klyftor.
    2. Fördela frukt och bär i glassformarna och varva dem hur du vill. Se till att packa frukt och bär tätt så att glassen håller ihop när den väl ska ätas.
    3. Fyll på med flädersaft och stick försiktigt ner pinnen i mitten. Frys glassarna i minst 4 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben