Botten:
Smula sönder digestivekexen i en bunke.
Tillsätt smöret och blanda ihop allt till en smulig massa.
Häll smulorna i en springform med löstagbar kant (ca 25 cm i diameter), klädd med bakplåtspapper i botten och på kanterna.
Fyllning:
Dela äggen och lägg vitorna och gulorna i separata skålar.
Bunke 1: Blanda gulorna, strösocker och färskost i en skål.
Vispa ihop allt med en elvisp till en jämn smet.
Bunke 2: Vispa äggvitorna med en elvisp till ett hårt skum.
Bunke 3: Vispa grädden fluffig.
Smula sönder hälften av hallonen och låt resten vara hela.
Blanda ner alla hallon i grädden.
Blanda ihop de tre smeterna i bunkarna, äggulan, äggvitan och hallongrädden.
Häll hallonfyllningen ovanpå smulbottnen.
Ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst.
Ta fram den ca 15 min före servering.
Garnering:
Lägg hallon ovanpå strax innan servering.