Fryst hallonmaräng

Serverar: 6-8 portioner

Sommarens enklaste dessert eller fika! Perfekt att ha på lut i frysen om man skulle få oväntat besök.

Ingredienser

  • 1 färdigköpt marängbotten
  • 4 dl vaniljvisp
  • 400 g hallon
  • 2 nektariner
  • Ev andra bär efter säsong
  • Instruktioner

    Klä en springform med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm på insidan. Lägg ner marängbotten i formen. Vispa upp vaniljvispen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda ner ca 1½ dl hallon i vispet. Bred ut blandningen på marängplattan. Täck över och ställ formen i frysen ett par timmar. Ta fram tårtan, lossa kanten och ställ tårtan på ett fat. Klyfta nektarinerna. Dekorera tårtan med resterande hallon, nektarinklyftor samt ev andra bär.

    Liknande recept

    4.9
    20 min
    8-9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben