Fusilli Cozze e Tonno

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Fusilli med musslor och tonfisk

Ingredienser

  • 400 g Barilla Fusilli
  • ½ dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 peperoncini
  • 420 g tonfisk i olja
  • 1,5 msk tomatpuré
  • 1,5 dl torrt vitt vin
  • 500 g färska blåmusslor, rensade
  • 1,5 msk fiskfond
  • 400 g Barilla Arrabbiatasås
  • 200 g körsbärstomater på burk
  • Garnering
  • Grovhackad bladpersilja
  • Instruktioner

    Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i hela vitlöksklyftor och peperoncini. Tillsätt avrunnen tonfisk, tomatpuré, vitt vin, fiskfond, Arrabbiatasås, musslor och körbärstomater. Rör ihop, och låt puttra ihop på låg värme i cirka 5-10 minuter eller tills musslorna öppnat sig. Om de inte öppnar sig, kasta dem. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Blanda ihop och garnera med grovhackad bladpersilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben