Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon

Serverar: 4 portioner

Supersmarrig pasta!

Ingredienser

  • 400 g Barilla Fusilli
  • 1 broccolihuvud
  • 50 g bacon
  • 2 grillade kycklinglår
  • 150 g Barilla Pesto alla Genovese
  • 2 kvistar färsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull. Strimla bacon under tiden och stek det knaprigt. Ta upp bitarna och låt dem vila på en bit hushållspapper. Ta bort köttet från kycklinglåren och skär det i mindre bitar.
    2. Ta upp broccolin när den blivit mjuk, skär bort stjälken och spara några buketter till garnering.
    3. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika.
    4. Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben