Låt havregrynen svälla i vätskan i ca 10 min.Tillsätt färs, potatismjöl, ägg, salt och peppar. Arbeta ihop färsen.
Forma färsen till 8 tunna biffar. Lägg ihop biffarna, två och två med skinka och ost emellan.
Vänd chnitzlarna i ströbröd och stek dem i fett på medelstark värme i 4 - 5 minuter på var sida.
Bjud schnitzlarna med klyftpotatis, sockerärter och skivade tomater.
Jättegoda! Serverade mina med potatismos och gröna ärtor :) Gjorde dem nog aningens för små för jag fick 6 stycken biffar men det gjorde ingenting! Lägger ut en bild så får du själv avgöra om du vill behålla den eller inte :)
Jättegoda! Serverade mina med potatismos och gröna ärtor :) Gjorde dem nog aningens för små för jag fick 6 stycken biffar men det gjorde ingenting! Lägger ut en bild så får du själv avgöra om du vill behålla den eller inte :)