Fylld franskbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god fyllning

Ingredienser

  • 1 franskbröd
  • 2 hg kokt eller rökt skinka
  • 2 st ättiksgurka (knappt 1 ½ dl tärnad)
  • 1 hårdkokt ägg
  • 3 msk finskuren persilja
  • 1 dl majonnäs
  • Instruktioner

    1. Skär brödet i skivor men så att det håller ihop i botten. Skär skinka, gurka och ägg i fina tärningar. Hacka persiljan och blanda ner allt i majonnäsen.
    2. Bred blandningen mellan varannan skiva i brödet. Ställ brödet på en plåt och värm i ugn 200-225 grader i 15-20 minuter.
    3. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben