Fylld frukostkorv

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Snabbt och gott.

Ingredienser

  • 8 frukostkorvar
  • 1-2 gula lökar
  • 2 röda paprikor
  • 2 paket tärnat bacon
  • 1-2 påsar smakrik riven ost
  • 3 dl grädde
  • Chilisås
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader. Dela korven på lägnden, ej helt igenom. Lägg korvarna i en ungnsform.
    2. Hacka lök och paprika stek hacket med baconet. Fördela hacket i korvarna. Blanda grädde och chilisås salta och peppra. Häll såsen i formen och strö över osten.
    3. Stek i ugnen tills osten har fått färg och korven är genomvarm. Kokt potatis, mos, ris eller pasta är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    flabban 17 november 2008

    Jättegott. Lök och bacon sätter verkligen smak på maten. Kokte upp grädden och redde av den innan jag hällde den över korven, bara för att få en krämigare sås. Tack för ett toppenrecept.

    AnnaBorwin 9 mars 2009

    För att inte få en allt för fet rätt, eftersom också bacon ingår, har jag bytt ut den tjocka vispgräddden mot Mildas 4 krämiga 4%, funkar alldeles utmärkt.

    farmormor 19 september 2009

    Tack för ett jättegott recept. Bacon sätter väldigt god smak. Jag tog också magrare grädde och som sagt det blev super. Mvh Berit

    carre007 28 september 2009

    Detta var smaskens, kommer att göra´s igen. Gubben och sonen tyckte mycket om detta. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben