Himla gott och fylligt med ett gott rött vin till.
Ingredienser
1 kg kycklingfilé
200 g rökt skinka på bit
1½ dl créme fraiche
Ca 1 dl chilisås
2 dl ketchup
1 hackad röd paprika
½ liten burk inlagda soltorkade tomater
Färsk basilika
Färsk oregano
Tandpetare
Salt
Blandad peppar
Grädde
Instruktioner
Ugn 200 grader
Salta och peppra kycklingfiléerna. Gör ett snitt i mitten av dem och bryn dem en stund utan fyllning i oljan från de soltorkade tomaterna
Röran:
Tärna skinkan, hacka paprikan fint. Hacka tomaterna fint. Blanda i creme fraichen med chillisåsen och ketchupen.
Krydda med salt peppar och färska örter
häll i lite av inläggningsoljan med örter från soltorkade tomaterna. Klicka i blandningen i den brynta kycklingarna och lägg allt i en ugnsfast form
Servera med ris och en god grönsallad med hyvlade morötter och en dressing.