Fylld kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Har inte provat än... men ska absolut. Detta låter så gott för mina smaklökar . )

Ingredienser

  • 4 kycklingfileer
  • 125 g vitlöksost
  • 2 msk hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 msk kinesisk soya
  • 8 körsbärstomater
  • Instruktioner

    1. Skär en fick i var file och fyll denna med en klick ost och lite hackad persilja. Fäst sedan med tandpetare. Krydda på utsidan med salt och peppar.
    2. Bryn kycklingen på ett järn, i smöret. Lägg dem sedan i en smord form.
    3. Blanda grädde, fond, soya och resten av osten. Låt koka upp. Häll såsen över kycklingen och skjuts in i ugnen 15 minuter. Ta ut formen, lägg över tomaterna lite si sådär och låt gratängen bli helt klar i ytterligare ca 5 minuter.
    4. Servera med klyftpotatis samt grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Emmalala 14 juli 2009

    Grymt gott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben